Et Yemekleri
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 17-08-2008
|
|||||||
Fırın Kebabı |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 4 Kişilik 4 Parça Kuzu But, Boyun Veya Sırt 4 Parça Orta Boy Patates Tuz Kekik Karabiber 4 Adet Kuru Defne Yaprağı Su |
||||||
Hazırlanışı: | Etlermizi ve patateslerimizi çelik bır sini içerisine koyalım, üzerine tuz, kekik, az karabiber ekleyelim. Daha sonra aralara defneyaprağını koyalım ve etin yarısına kadar geleçek şekilde su ekleyelim. Üzerını folyo ile kapatalım. Önceden yakılıp hazırlanmış olan toprak fırında 4 ile 6 saat arası pişirip soğan yoğurt ve salata ile servis edilir. Afiyet olsun |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | KKTC | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Kıbrıs | ||||||
Toplam Puan: | 4.8 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 6 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Yorum 1: |
| ||||||
Yorum 2: |
| ||||||
Yorum 3: |
| ||||||
Sizde Yorum Gönderin: |