Kümes Hayvanları
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 12-03-2008
|
|||||||
Terbiyeli Çıtır Pane Harçlı Tavuk Göğsü |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 6 Parça Ince Dilimlenmiş Tavuk Göğüs Fileto 1 Paket Çıtır Pane Harcı 1 Çay Bardağı Süt 1 Paket Vanilya 1 Yumurtanın Sarısı 2 diş sarımsak İsteğe göre acı kırmızıbiber Kızartmak Için Sıvı yağ |
||||||
Hazırlanışı: | Tavuk filetolar yıkanır. Süt,yumurta,vanilya,ezilmiş sarımsaklar ve biber karıştırılır bir sos elde edilir. Tavuk filetolar bu sosun içine koyulur. En az 2-3 saat bu sosda bekletilir. Istenildiği zaman filetolar sosdan alınıp pane harcına bulanarak kızgın yağda kızartılıp sıcak servis yapılır. NOT:Filetolar ne kadar çok sosda bekletilirse o kadar daha lezzetli oluyor.Birde filetoların ince olması kızartırken içinin iyi pişmesi açısından önemli. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 2.7 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 109 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Yorum 1: |
| ||||||
Yorum 2: |
| ||||||
Yorum 3: |
| ||||||
Yorum 4: |
| ||||||
Yorum 5: |
| ||||||
Yorum 6: |
| ||||||
Sizde Yorum Gönderin: |