Kümes Hayvanları
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 15-09-2008
|
|||||||
Acı Soslu Tavuk Pirzola |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | Tavuk pirzola 10 adet Bal 1 yemek kaşığı Jalepeno biber 15gr Ketçap 100gr Worchester sos 10cl Domates suyu 100gr Kuru soğan 1 adet orta boy Kajun baharatı 5gr Acısos 5 cl Tuz Zeytinyağı |
||||||
Hazırlanışı: | Kuru soğanlar iri şekilde doğranır ve tencerede hafif sotelendikten sonra sırasıyla biber, ketçap,domates suyu,worchester sosu, acısso ve bal eklenip kaynatılır.Kaynadıktan sonra blendırdan püre yapılır.Tavuk kanatları tek kemik kalacakŞekilde pirzola halinde açılır Kajun baharatı ve tuzla tatlandırılır. Tavada zeytinyağı kızdırıldıktan sonra tavuklar renk alıncaya kadar kızartılır ve yapılan sos üzerine sürülerek fırında pişirilir. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |