Balıklar ve Deniz Ürünleri
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 05-05-2008
|
|||||||
Fırında Levrek |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 4 adet levrek 3 adet patates 3-4 adet havuç 1 adet limon 2 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz |
||||||
Hazırlanışı: | Balıkları temizleyin, yıkayın ve tuzlayın. Birkaç yerinden bıçakla kesikler atın. Fırın tepsisine yağlı kağıt açın. Balıkları yumurta fırçasıyla yağlayın ve tepsiye dizin. Patatesleri ve havuçları soyun, halka halka dilimleyin. Bir kaba koyun, üzerine bir çorba kaşığı sıvı yağ koyun ve karıştırın. Limonu yıkayın ve ince ince dilimleyin. Bütün sebzeleri balıkların arasına yerleştirin. Tepsiyi sıcak fırına sürün ve 200 derecede pişirin. Yanında salatayla birlikte servis yapın. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |