Soslar
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 15-09-2013
|
|||||||
Fransız Usulü Tereyağı (Biftek için) |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 1 çubuk tuzsuz tereyağı (50gr) 1.5 yemek kaşığı maydanoz, doğranmış 1/2 çay kaşığı sarımsak, kıyılmış 1 çay kaşığı arpacık soğan, kıyılmış Taze beyaz toz biber Taze limon Tuz |
||||||
Hazırlanışı: | Tereyağını oda sıcaklığında yumuşatın. Havan içerisine sarmısak, arpacık soğanı ve maydanozu koyup iyice ezin. Aromaları iyice birbirine geçmeli. Tereyağını bir karıştırma kabına koyun ve spatula ile yayın. Havanda ezdiğiniz karışımı ekleyin, birkaç damla limon suyu, bir tutam tuz ve bir tutuam taze çekilmiş beyaz biberi ekleyip, iyice karıştırın. Karışımı fırın kağıdına 2.5cm çapında sarıp, dolapta soğutun. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Fransa | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |