Mezeler
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 21-09-2012
|
|||||||
Haydari |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 1 su bardağı süzme yoğurt 2 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı kuru nane 1 çay kaşığı kırmızı pul biber Tuz |
||||||
Hazırlanışı: | Süzme yoğurdu çukur bir kaba koyun, bir kaşık su ekleyerek macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Sarmısağı ayıklayın, bir havanda yarım kaşık tuz ile dövün. Yoğurt, sarmısak ve naneyi karıştırın, yayvan bir tabağa alın, üzerine kırmızı biberi ekin ve sofraya getirin. Süzme yoğurt yağsız ise biraz zeytinyağı ilave edebilirsiniz. Butarife yarım su bardağı ufalanmış veya rendelenmiş beyazpeynir de katabilirsiniz. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |