Mezeler
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 18-04-2008
|
|||||||
Çerkez Tavuğu |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 4 adet tavuk güğüsü yada bütün tavuk 6 dilim tost ekmeği 200gr.ceviz(çok ince ezilmiş) 4 diş sarmısak 1 su bardağı tavuk suyu 1 çay kaşığı pulbibier yada kırmızıbiber Yarım çay kaşığı kişniş(olmazsa olmaz) 1 orta boy soğan Tuz |
||||||
Hazırlanışı: | Öncelikle tavukları 1 soğanla birlikte iyice haşlayalım.Sonra pişen tavuk etlerini rondodan geçirelim.Ekmekleri ufalayıp, ceviz, tuz,kişniş,sarmısak(ezilmiş) ve tuvuk suyuyla iyice karıştıralım.Sıvıyağı bir tavada kızdırılır biber katılıp ocakdan alınır.Servis tabağına alınan yemeğimizin üzerine gezdirilir. AFIYET OLSUN |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 5.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 1 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |